Hjertvatnet :)

 

   I det siste har vi hatt lyst til å dra på litt nye turer og i dag var vi som sagt inne i Melkedalen. Der var vi også i går og da gikk turen opp til Hjertvatnet. Det var min kjære som plutselig kom med forslaget til at vi kunne gå dit, etter at vi tidligere hadde sett ett skilt som viste veien til Hjertvatnet. Jeg hadde vel egentlig ingen formening om hvor langt det var å gå dit og det sto heller ingenting om det på skiltet. Jeg mente imidlertid å ha hørt at det ikke skulle være så langt dit. Det var det heller ikke, ca. 2,5 hver vei, men det var litt lengre opp enn jeg hadde trodd så det var uansett god trim. Vi gikk nesten ned til vannet og var ca. 300 moh. Kjempeflott tur på en lørdagskveld og når vi kom hjem igjen laget vi en velfortjent pizza :) 

5 kommentarer

Elin Slåen

08.05.2016 kl.20:31

Jeg må bare si det- i dag var jeg på tur i kortermet og shorts med solfaktor 30 over hele kroppen ;) ha ha.. Når jeg går i kortermet, da er det varmt altså!

Virker som en flott tur dere hadde :D

Linn-Therese

08.05.2016 kl.20:50

Elin Slåen: Ha ha, gni det inn liksom ;) Neida, vi har faktisk hatt veldig fint vær så jeg skal ikke klage! Er bare de siste dagene det har regnet.

Elin Slåen

08.05.2016 kl.21:01

He he.. Så liksom så godt kledd ut på disse bildene, så kunne ikke dy meg ;) he he.. Det regnet som en gal i begynnelsen av uken her, så var greit med et par varme dager nå :)

Fjelljerven

09.05.2016 kl.08:13

Så ut til å være et fint turterreng i Melkedalen.

Ikke tenk på dette med kortermet, syns det er ikke lenge siden det var SNØ på markene i sørnorge!!

Linn-Therese

09.05.2016 kl.16:23

Fjelljerven: Ja, det var veldig fint der, så i dette området blir det nok flere turer! He he, vi har jo faktisk hatt flere dager med T-skjortevær i forrige uke, så jeg klarer meg helt fint :) For øvrig trenger jeg ikke å ha det så varmt ute for å trives, så lenge det ikke regner hver dag :) Bedre for hundene er det og!

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

27, Ballangen

Jeg er en jente på 27 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits