Søndagstur i Melkedalen :)

 

   Lenge siden sist, men jeg er i live :) Jeg har også vært på mange turer siden sist, så nå henger jeg virkelig etter med bloggingen. Jeg kan i alle fall begynne med en liten oppdatering fra dagens tur. I dag gikk turen innover Melkedalen, nærmere bestemt til Melkevatnet. Det var en fin liten tur i skikkelig ruskevær  for det var både mye regn og mye vind. Synes for øvrig det er ganske koselig å gå tur i slikt vær. Vi har aldri gått tur her tidligere og når vi kom inn til melkevatnet, fant vi også en koselig liten grillhytte som er åpen for alle. Veldig deilig å sitte der inne litt og kose oss appelsin og vannmelon før turen gikk hjem igjen :) Jeg klarte for øvrig å knuse skjermen på min elskede Lg her om dagen, så til den er reparert blir det bilder fra den gamle telefonen. Mye dårligere bilder, men det får bare være sånn en stund.

 

4 kommentarer

Elin Slåen

08.05.2016 kl.20:35

For et flott sted :D Herlige hunder altså <3

Linn-Therese

08.05.2016 kl.20:51

Elin Slåen: Ja, alltid så gøy å finne nye steder! :)

Fjelljerven

09.05.2016 kl.08:03

Bra du er kommet tilbake på bloggen :-) med bilder fra vakker natur.

PS. Det så en smule hustri ut, værmessig :-)

Linn-Therese

09.05.2016 kl.16:20

Fjelljerven: Takk for det! Godt å være tilbake igjen, så får vi heller se hvor lenge det varer :) Skikkelig ruskevær ja, men det har jo absolutt sin sjarm det og!

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

27, Ballangen

Jeg er en jente på 27 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits