Skjomen

 

I går gikk turen til vakre Skjomen. Dagen begynte med sol og det så ut som å bli en fantastisk flott dag. Etter hvert som vi kjørte inn i Skjomen, skyet det imidlertid over og Skjomen fikk dessverre ikke vist seg fra sin beste side. Vi begynte med å kjøre oppover mot sørdalen og parkerte etter hvert bilen ved ca. 200 moh. Veien går langt oppover fjellet og fra Skjomen er heller ikke turen lang til svenskegrensen. Jeg har veldig lyst til å utforske dette området mer når det har blitt sommer og man skal ikke se bort i fra at det blir en overnattingstur! I går gikk vi opp til veien flatet litt ut ved ca. 650 moh. Her begynte det å bli en del snø på veien og det ble ganske glatt å gå. Turen endte med at vi gikk 8 km og en del høydemeter, så det var uansett god trim :)


 

2 kommentarer

Anne Grethe/FotoSeljordslia

17.04.2016 kl.23:26

Fortsatt mye snø i fjellet ser jeg! Her er det bare vår nå :))

Linn-Therese

18.04.2016 kl.15:53

Anne Grethe/FotoSeljordslia: Ja, enda en god del snø og her hjemme ligger det enda mye snø i hagen. Så deilig med ordentlig vår da :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

27, Ballangen

Jeg er en jente på 27 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits