På nye stier igjen.I dag ble det nok en tur på nye stier. Jeg er så utrolig lei av å gå de vanlige stedene, så vi prøver virkelig å tenke ut nye veier å gå. Denne gangen var det jeg som kom på en ny vei vi kunne prøve. I Djupåsen har vi flere ganger vært og gått tur, men denne gangen fant vi ut vi skulle utforske en vei vi ikke hadde gått før. Veien begynte ganske våt og gjørmete, men etter hvert ble det bare mer og mer snø. Jeg skjønte etter hvert at her skulle man heller ha hatt ski. Men når vi først hadde begynt å gå den veien, ble vi ganske nysgjerrige på hvor den endte. Man gikk litt i gjennom snøen her og der, men stort sett gikk det greit å gå. Vi kom faktisk etter hvert til en trimkasse, noe jeg bestandig synes er morsomt, så der måtte man jo stoppe for å skrive seg inn :) Vi endte til slutt opp med å gå nesten i ring og kom ned i igjen på veien ett par km i fra hvor vi parkerte bilen. Til sammen ble det en tur på ca. 6 km. Jeg lurer veldig på hvordan den veien ser ut om sommeren og veien delte seg også ett par plasser, så dette skal absolutt utforskes litt mer når snøen er borte!

Ellers har jeg vært på tur med hundene hver dag denne uken og det er slett ikke hver uke det skjer. Jeg prøver å finne på noe med hundene hver dag, men som regel blir det ett par hviledager i løpet av en uke. Så med andre ord er jeg ganske fornøyd med meg selv denne uken :) Jeg er også med i utfordringen "10 mil i april", så det gir jo absolutt litt ekstra motivasjon og foreløpig ligger jeg godt an. Så får vi se om den gode trenden fortsetter :)

  

7 kommentarer

Elin Slåen

03.04.2016 kl.21:31

Jeg elsker å finne nye veier å gå :D

Linn-Therese

03.04.2016 kl.21:49

Elin Slåen: ja, ikke sant? Det er jo kjempespennende! :)

Elin Slåen

03.04.2016 kl.21:53

Veldig- spesielt når jeg kommer til et sted ingen andre har vært og jeg kan la hundene løpe fritt så mye de vil :D

fjellgeitbundingen

04.04.2016 kl.18:20

Herlig med nye turmål, og om ikke lenge bugner det av muligheter. Går fort mot sommer nå :) og denne årstiden er velsigna fri for insekter, fluer og er behagelig tid å røre seg på. Med heten kommer ønske om å ikke gå så fort :)

Linn-Therese

04.04.2016 kl.19:12

fjellgeitbundingen: Ja, det er alltid gøy å finne nye veier! :) Kjenner at jeg gleder meg til sommeren nå og har lagt noen planer for nye toppturer :)

Tinka på tur

07.04.2016 kl.22:03

Moro med nye veier! Jeg prøver også å finne på noe med Tinka hver dag, men det er jo ikke alltid det går. I dag har hun vært hos "mormor og morfar" mens jeg jobba lenge, og det er kjempestas! Faktisk blir hun ganske sliten av det, så selv om hun har slappet av der i timesvis, sovner hun som en stein når hun kommer hjem i sin egen sofakrok. Da er alt som det skal. :)

Linn-Therese

10.04.2016 kl.09:19

Tinka på tur: Ja, man blir fort lei av de samme gamle veiene! Veldig greit at du har noen som kan passe henne da, så slipper man å få dårlig samvittighet for å jobbe lenge! Og det er jo herlig å få en sliten hund hjem igjen :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

27, Ballangen

Jeg er en jente på 27 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits