Råndalen.

I går ble det en tur innover vakre Råndalen. I alle fall bruker det å være veldig vakkert der. For ett par dager siden begynte det å regne og det har vært opp mot 11 plussgrader. De store mengdene med snø som kom på onsdag er i ferd med å forsvinne helt og det har begynt å bli ordentlig vår ute. Siden påsken nå er over, kan det godt bare bli vår for min del, men jeg har ikke helt troen på at det blir å skje enda. Man bor jo ikke i nord-Norge for ingenting! Jeg synes uansett at det er ganske trist ute nå når snøen forsvinner og det bare blir vått og gjørmete. Men møkkete labbespor på gulvet har jo sin sjarm det og :) Vi hadde i alle fall en veldig fin tur i Råndalen til tross for litt ruskevær og endte opp med å gå 8 km.

Nå er jo påskeferien snart over og det er tilbake til hverdagen. Jeg synes det har vært en ganske kort påskeferie i år siden jeg jobbet både mandag og tirsdag og vi har jo stort sett bare vært hjemme. I år ble det faktisk bare en overnatting på hytta, men jeg er glad for at vi dro hjem på lørdagen. I går var det veldig mye regn på Børsvannet og det hadde blitt en skikkelig våt tur hjem hvis vi hadde blitt lengre. Ganske synd for det er jo så koselig å være på hytta, men sånn er det bare noen ganger.

  

14 kommentarer

fjellgeitbundingen

28.03.2016 kl.20:46

Hei, her har jeg vært å lest innleggene etter påskehytteturen din. Spennende områder å være på tur i, som du har rundt deg. Kost meg med de, selvom været ikke så ut til å være på sitt beste :)

Linn-Therese

28.03.2016 kl.20:52

fjellgeitbundingen: Så koselig! :) Det er virkelig mange fine områder her i Ballangen og vi hadde i alle fall veldig fint vær i starten av påska :) Nå har det imidlertid regnet ett par dager i strekk og jeg tror jammen ikke det kan være mye snø igjen i Efjord! :)

fjellgeitbundingen

28.03.2016 kl.21:07

Ja, har en del utforska der nede ennå :) Hadde vært fint med en tur nedover om ikke så altfor lenge da..

Fjelljerven

28.03.2016 kl.21:08

Ja det har vært svært vårlig de siste dagene. Kommer med et forslag på forlengelse av vinteren til deg:

Kom til Svartisen, her kan det være fantastisk fint i april-mai å gå på ski, det er store områder å boltre seg på. Se for deg: helt vindstille, 10 cm med nysnø og sol fra skyfri himmel, hvis du ikke har prøvd det, vil du bli overrasket hvor vakkert det kan være! Hvis du er i slutten av mai, kan du gå i midnattsol på isbreen :-)

Linn-Therese

28.03.2016 kl.21:12

Fjelljerven: Det hørtes jo bare helt fantastisk ut!:) det eneste er at mine skiferdigheter er veldig begrenset :D Men jeg har absolutt lyst til å oppleve Svartisen en gang!

Elin Slåen

28.03.2016 kl.23:36

Noen ganger er været bare teit, når man må dra hjem litt tidligere enn først planlagt.

Jeg var i Fyresdal i påsken og de meldte jo nok så innevær, men jeg tok sjansen på å dra når jeg hadde planer om det og det var null stress :) Jeg veit ikke hvor det blei av det været de meldte :P he he ..

Uansett hørtes det ut som en fin tur, selv om det er vått og gjørmete nå :) Her er det både sand og labbespor på gulvene og jeg gadd ikke en gang å gjøre noe med det i dag :P ha ha..

Linn-Therese

03.04.2016 kl.18:10

Elin Slåen: Av og til er jeg ufattelig treg med å svare på kommentarer! Men tusen takk for kommentar og håper du har hatt en fin helg! :) Været kan man dessverre ikke gjøre så mye med og ærlig talt synes jeg at våren er ganske så stygg. Det positive er at det går mot sommer og fjellturer! :)

He he, jeg orker heller ikke å gjøre så mye med alle labbesporene, de kommer like fort tilbake uansett! :)

http://hevhodet.blogg.no/

29.03.2016 kl.02:52

Så utrolig flotte bilder :) <3 Har foresten ukens blogg konkurranse ute på bloggen min nå, bli gjerne med om du vil. Ønsker deg en super tirsdag :-)

Linn-Therese

03.04.2016 kl.18:12

http://hevhodet.blogg.no/: Beklager at jeg svarer så seint, men jeg setter veldig pris på kommentarene dine! Tusen takk for det og håper du har hatt ei fin helg! :

Elin Slåen

03.04.2016 kl.20:38

Nei, man får ikke gjort så mye med været, dessverre :P Bare gjøre det beste ut av det ;)

Jeg har vært på langtur til Mysen for å røntge Petter, så vi er nok så slitne etter å ha reist opp på fredag etter jobb og kom hjem igjen i går kl. 20.00 :P

Linn-Therese

03.04.2016 kl.21:01

Elin Slåen: Off, det hørtes slitsomt ut, men det må vel gjøres. Er det HD røntgen?

Elin Slåen

03.04.2016 kl.21:09

Ja, HD og AA - var verdt turen ;) Men, litt slitsomt var det for jeg blei sittende oppe til fem og skravle med oppdretter og så sto vi opp igjen føre åtte så jeg var maks trøtt på vei hjem, men slapp heldigvis å kjøre :P he he

Linn-Therese

03.04.2016 kl.21:18

Elin Slåen: Ja, det skjønner jeg! Sånne ting er viktige å finne ut av - har hatt en hund som var sterkt plaget av HD så det vet jeg alt om! He he, sånn kan det gå. Enda godt du slapp å kjøre! :)

Elin Slåen

03.04.2016 kl.21:23

Jeg kjørte opp så syns det var mer enn rettferdig at jeg slapp å kjøre ned igjen ;) he he..

Ja, det er veldig viktig å sjekke ut slike ting, spesielt når man har hunder som veier 60+ liksom :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

27, Ballangen

Jeg er en jente på 27 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits