Hytteliv :)

 

I går ble det en ny skitur inn til hytta og denne gangen ble vi værende natten over. I går snødde det ganske tett på vei til hytta, men det var veldig fint føre, bortsett fra det siste stykket hvor det var ganske vått. Det er veldig gøy å snørekjøre med hund, så hvis du ikke har prøvd det før kan det absolutt anbefales! Som regel har jeg Varg siden han er lettest og så har mannen min Tallik. Varg er litt ukonsentrert i løypa og holder ett litt ujevnt tempo, mens Tallik holder ett jevnt ganske rolig tempo. Hvis Varg ser noe interessant kan han imidlertid springe veldig fort og da kjenner jeg hvor sterk han er, for da sliter jeg litt med å ha kontroll. Men så er ikke jeg heller noe stødig på ski. Jeg tørr i alle fall ikke å ha begge foran meg, da velger jeg heller kickspark i stedet for ski, for da får jeg litt ekstra vekt og det er lettere å bremse siden jeg har bremsematte.

Jeg hadde egentlig lyst til å være på hytta lengre, men det er meldt mye regn det neste døgnet, så da blir det fort ett vanskelig føre på vannet. Så da valgte vi heller å dra hjem igjen i dag, så satser vi på ny hyttetur om ikke så lenge. Eventuelt at vi drar tilbake i morgen hvis været stabiliserer seg litt. Etter vi kom hjem i dag har vi vært ute å gjort ferdig hundegården, så nå har hundene fått hver sin del, begge med både innedel og utedel. Jeg håper dette blir bra og at det ikke blir for mye protester fra Tallik siden han ikke lenger får være i samme hundegård som Varg.

 

 

8 kommentarer

Thea Linni

26.03.2016 kl.18:35

Wow så herlige bilder:D

Linn-Therese

26.03.2016 kl.19:27

Thea Linni: Så hyggelig at du synes det! :) tusen takk!

FotoSeljordslia

26.03.2016 kl.20:18

Så herlige bilder :) snørekjøring med hund er knallmoro, det burde prøves :)

Linn-Therese

28.03.2016 kl.20:01

FotoSeljordslia: Tusen takk for det! Ja, det er kjempegøy! :)

http://hevhodet.blogg.no/

27.03.2016 kl.00:13

For en utrolig flott og koselig blogg du har! :) Nydelige bilder :)

Linn-Therese

28.03.2016 kl.20:01

http://hevhodet.blogg.no/: Tusen takk for koselig kommentar! :) Håper du har en fin dag!

Benedikte Johnsen

28.03.2016 kl.13:56

Så koselige bilder :) Er herlig for både tobeinte og firbeinte når sola titter frem :)

Linn-Therese

28.03.2016 kl.20:03

Benedikte Johnsen: Tusen takk! :) Det er utrolig deilig med sol. Resten av ferien har det stort sett bare vært regn, så det var herlig med ett par dager med sol :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

27, Ballangen

Jeg er en jente på 27 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits