En solskinnsdag!I dag har det vært helt fantastisk fint hvor det stort sett har vært sol fra skyfri himmel. Jeg har vært ute hele dagen fra jeg sto opp til vi kom inn igjen nå kl. 19.00. Egentlig skulle vi gjøre ferdig hundgården i dag, siden vi endelig har fått hentet flere hundegårdselementer. Vi begynte i går og vi har ikke så mye igjen til vi har delt hundegården inn i 2 deler. Men siden det var så fint vær, ble det heller til at vi gjorde andre ting. Det har nok en gang kommet store mengder med snø og dagen startet dermed med at mannen brøytet ute mens jeg ryddet snø fra verandaen. Sola varmet etter hvert godt og det er deilig å se at det tiner og drypper fra taket. Nå har vi til og med fått ryddet oss en tørr plass på verandaen, selv om jeg ikke har helt troen på at det blir å vare så lenge.

Ettter en stund fant vi ut at vi skulle dra inn på hytta en tur. De siste nettene har det vært ganske kaldt ute og siden vi har katt kan vi ikke bare dra på hytta i flere dager.  Akkurat nå har vi ingen som kan se etter han og det er for kaldt til at han kan være ute i mange timer. Så da ble det heller til at vi dro en dagstur til hytta og så satser vi heller på at vi kan overnatte i morgen eller lørdag for da kan svigemor passe på katten. Vi hadde en kjempefin tur innover Børsvannet til hytta, med ski på beina og hver vår trekkhund foran :) Det første stykket gikk det virkelig unna, men etter hvert ble det ett roligere tempo innover og vi hjalp en del til. På tur hjemover gikk det heller ikke så fort, så selv om man har trekkhund kjennes det at man har gått 12 km på ski i dag. Spesielt siden jeg svært sjelden går på ski og dermed er veldig utrent. Føret var uansett veldig fint og det har vært ordentlig påskestemning i dag! Vi var på hytta i ett par timer hvor vi blant annet grillet før turen gikk tilbake før det ble mørkt ute. Det blir nok en ny tur innover i morgen, for da serverer svigermor lammelår og det har jeg ikke tenkt å gå glipp av! :) Så får vi se om vi tar skiene fatt da også, eller om man har fått såpass gangsperre at det blir scooter :)

GOD PÅSKE!! :)

 

 

14 kommentarer

Asalia

24.03.2016 kl.20:29

Flotte bilder :) Gått på ski i dag vi også :D

Linn-Therese

24.03.2016 kl.21:21

Asalia: Tusen takk for det! Så herlig da :) Håper dere har vært like heldig med været!

fjellgeitbundingen

24.03.2016 kl.20:29

Heldiggris. Dette så fantastisk ut. Nydelige bilder. Og for en flott Mariusgenser. Er det du som har laget?

Linn-Therese

24.03.2016 kl.21:21

fjellgeitbundingen: Ja, kjempeflott dag på alle måter! Takk for det - det er nok min kjære mamma som har laget den :)

Thea Linni

24.03.2016 kl.20:46

Wooow så nydelige bilder! Ble helt dratt in i de <3 Nydelig :D

Linn-Therese

24.03.2016 kl.21:23

Thea Linni: Tusen takk for det! Veldig hyggelig med slike kommentarer :) Ønsker deg en fin påske!

FotoSeljordslia

24.03.2016 kl.21:15

Så flotte bildet, nydelige hunder og flott natur. Deilig :)

Linn-Therese

24.03.2016 kl.21:23

FotoSeljordslia: Tusen takk for det! Håper du og koser deg og har en fin påske! :)

FotoSeljordslia

24.03.2016 kl.21:27

Det gjør jeg selv om det ikke er fjell, snø og ski denne påska :)

Linn-Therese

26.03.2016 kl.18:13

FotoSeljordslia: Det er godt å høre! :) Man trenger ikke nødvendigvis de tingene for å ha en fin påske!

Terje og Yvonne

24.03.2016 kl.22:48

Så utrolig herlig! Nydelige bilder <3 Ser helt fantastisk ut! Håper dere får en fin påske videre :)

Linn-Therese

26.03.2016 kl.18:13

Terje og Yvonne: Tusen takk for det! :) Håper dere også nyter de siste dagene med påskeferie!

Fjelljerven

25.03.2016 kl.16:45

Fjelljerven: For noen flotte påskebilder. Fin løype med masse snø innover vatnet. Regner med at antall fegner ikke ble mindre på en slik dag ;-);-) Her har det ikke vært såååå fint vær, det regner/snør så det er skikkelig dålig føre, men i høyden er det veldig bra snøforhold :-) Forsatt god påske!

Linn-Therese

26.03.2016 kl.18:17

Fjelljerven: Tusen takk for det! Det var en utrolig flott dag og både været og føret kunne ikke ha vært bedre! :) He he, nei, begynner å bli noen nå ;) Det er jo litt kjedelig, men da er det jo bare å komme seg opp i høyden :) Her har det heller ikke vært så fint vær siden torsdagen, det har regnet en del og det er vist meldt mye mer. God påske videre og nyt de siste dagene med fri :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

27, Ballangen

Jeg er en jente på 27 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits