Fornøyd!

   I dag var jeg ferdig på jobb litt tildligere enn planlagt og det gjør jo absolutt ingenting med tanke på det herlige påskeværet vi har i dag. Til tross for -16 grader når jeg sto opp i dag, ble det etterhvert varmere når sola kom frem og skinte fra skyfri himmel. Da er det for øvrig bare deilig å gå hjem fra jobb og jeg har til og med fått litt fregner for første gang i år. Jeg vet ikke helt hva jeg egentlig synes om det, men de kommer uansett om jeg ønsker det eller ikke. På vinteren vises de ikke så godt, men nå når sola begynner å varme, dukker de opp igjen. 

Jeg er forresten veldig fornøyd med den nye mobilen og kamaraet lever absolutt opp til forventingene. Selvfølgelig kan det ikke måle seg med ett ordentlig kamera, men jeg vil uansett si at det er ett av de beste mobilkameraene på markedet. Under følger noen bilder som jeg har tatt med mobilen i dag. Man kan for øvrig velge manuelt modus hvor man kan stille på det aller meste, både hvitbalanse, Iso, lukketid etc. Dette har jeg ikke satt meg så mye inn i enda, så bildene under er tatt med auto modus. Ellers er det vel bare å nyte det flotte været for det skal vist ikke vare så lenge.

 
 

7 kommentarer

fjellgeitbundingen

22.03.2016 kl.08:23

Hei, så koselig ut. Ser ut som dere har bra masse snø enda dere også. Følger med litt hos deg på snømengden. Vet det er stor forskjell fra Efjorden til Tromsø. Når det våres mer kommer jeg til dere for å få litt vårfornemmelse før vi selv får skikkelig vår..Har gjort det noen år nå :)

Linn-Therese

24.03.2016 kl.20:24

fjellgeitbundingen: Vi har ganske mye snø ja og bare i går kom det ca. 30 cm til! :) Men jeg hører at det slett ikke er like mye snø i Efjorden, noe som vel egentlig er ganske vanlig. He he, det høres veldig koselig ut og det er jo så utrolig vakkert i Efjorden :) God påske!!

Fjelljerven

23.03.2016 kl.07:20

Fjelljerven: Fine bilder fra nytelefonen :-) Fregner hører våren til, det er jo kult å ha fregner etter min mening...... :-):-)

Linn-Therese

24.03.2016 kl.20:24

Fjelljerven: Tusen takk for det! Ja, det gjør vel det ;)

fjellgeitbundingen

24.03.2016 kl.20:34

Nei, det er et skille ved tunnelen rett før Efjorden. Ypperlig for å få litt mer vårfornemmelse. Du må gjerne informere meg om du hører det blir bart ved sjøen der ute ; )

Linn-Therese

24.03.2016 kl.21:22

fjellgeitbundingen: Det kan jeg gjøre vettu :)

fjellgeitbundingen

25.03.2016 kl.08:30

Takk, det hadde vært supert. Våren er nemlig det jeg savner mest her i Nord :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

27, Ballangen

Jeg er en jente på 27 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits