Snart påskeferie! :)


 

I dag gikk søndagsturen opp til Børsvannet, noe som tilsvarer en tur på 7 -8 km. Jeg mangler litt insiprasjon for tiden og siden det er mye snø, er muligheten til å variere turene litt begrenset. I alle fall hvis man ikke har lyst til å ta bilen å kjøre ett stykke først. Det er likevel en fin tur og i dag var det opphold og skikkelig påskestemning ute. Litt senere i kveld ble det dessuten en liten skitur på Børsvannet. Det ble bare en tur inn til "Sundan" som tilsvarer et par km, men det var ganske kaldt ute (-10) og jeg begynte fort å fryse på føttene. Varg og Tallik fikk i alle fall trekke meg hver sin vei og det går virkelig unna når de begynner å løpe. Spesielt Tallik er såpass sterk at jeg føler ikke at jeg har helt kontroll. Det skal jo sies at mine skiferdigheter er meget begrenset, så det skal ikke så mye til før jeg føler at jeg ikke har kontroll. Nå er det 2 dager med jobb og så er det påskeferie for meg også.  Jeg har følelsen av at veldig mange har tatt påskeferie allerede, men jeg vil heller har litt mer ferie når våren kommer. 

 

6 kommentarer

Fjelljerven

20.03.2016 kl.21:46

Fine vinterbilder :-) God påske, selv om at det er noen dager igjen.

Linn-Therese

20.03.2016 kl.22:37

Fjelljerven: Tusen takk for det og god påske til deg og! :)

FotoSeljordslia

21.03.2016 kl.00:07

Ser ut til å ha vært en kjempefin tur :)

Linn-Therese

21.03.2016 kl.15:32

FotoSeljordslia: Det var det absolutt! :)

Ruth Borgersen

21.03.2016 kl.15:37

så flotte bilder. hundene er så utrolig nydelige. ser ut som dere har hatt en fin tur. selv har jeg to huskyer som har fått valper. de er så herlige at de er nesten triste å måtte selge pga. økonomi. skulle gjerne hatt alle sammen selv. blir å beholde en. han har jeg kalt Elvis. :D

kos dere masse videre i påsken :)

Linn-Therese

21.03.2016 kl.16:21

Ruth Borgersen: Tusen takk for det! :D Åh, det høres helt fantastisk ut, men samtidig må det være kjempetrist å gi dem fra seg! Men det går selvfølgelig ikke an å beholde alle, selv om man gjerne har veldig lyst ;) He he, artig navn :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

27, Ballangen

Jeg er en jente på 27 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits