Earth hour!! 

Til tross for en dårlig start på dagen, har jeg likevel fått gjort litt ting i dag. Jeg våknet ganske tidlig av en dundrende hodepine og verkende nakke, slik det som oftest blir med meg på lørdagene. Etter litt medisiner og ett par timer med avlapping var jeg imidlertid klar for å starte dagen ordentlig. Mannen min har vært på jobb siden i natt, så når han kom hjem ble det en tur til byen (Narvik) sammen. Tallik ble også med, siden vi ikke har fått delt hundegården enda og dermed ikke tar sjansen på å la begge hundene være i samme hunedgård. Selv om det går greit mellom dem nå, har de likevel spolert muligheten sin til å stå i samme gård etter slåssingen. Jeg tørr liksom aldri helt å stole på dem igjen, i alle fall ikke når de står uten oppsyn når vi er borte.

I byen ble det litt shopping og vi har begge kjøpt oss nye mobiler. For min del sto det mellom Samsung sin nyeste telefon galaxy 7 eller Lg G4, siden begge telefonene er kjent for å ha ett meget godt kamera. Siden mannen min hadde tenkt å kjøpe S7'en, falt valget mitt på Lg sin telefon, siden jeg likevel får sammenlignet dem. Jeg er i alle fall veldig fornøyd med førsteinntrykket! Jeg fikk også kjøpt meg "Keb" jakke fra "Fjellreven" som jeg tror kommer til å bli flittig brukt. Jeg har allerede flere busker i samme modell og de er jeg meget fornøyd med. Siden vi likevel hadde Tallik med, ble det også en liten gåtur i gaten med han. Siden vi bor på en liten plass, er det veldig greit å trene på å gå med han i byen av og til. Etterpå dro vi innover til vakre Skjomen, blant annet for å se på en bolig som er til salgs. Vi synes begge det er fantastisk fint i Skjomen og kunne ha tenkt oss til å bo der. Akkurat nå synes jeg imidlertid det blir litt for langt unna jobben, men det kunne ha vært aktuelt som en fritidsbolig. Om det blir noe av disse planene vet jeg ikke enda, men det er uansett lov til å drømme litt :) Mens vi var i Skjomen var vi også på besøk hos noen i familien til mannen min.

Nå skal jeg straks i gang med å begynne å lage lørdagspizza, slik at vi er klare for "Earth hour" kl. 20.30. Dette har jeg vært med på hvert år, og selv om det kanskje ikke har så mye effekt, er det i alle fall godt å se at folk engasjerer seg. Det har i alle fall en sterk symbolsk effekt, så fra kl. 20.30 til 21.30, så slukkes alt av lys her!

* Hvordan har din lørdag vært?

* Skal du være med på "Earth hour" i dag?

 


Tallik på bytur :)
 

 

4 kommentarer

FotoSeljordslia

19.03.2016 kl.19:51

Heldige Tallik som fikk bli med på bytur :)

Linn-Therese

20.03.2016 kl.20:46

FotoSeljordslia: Ja, han er faktisk blitt ganske glad i å kjøre bil og du kan tro han nyter oppmerksomheten han får når vi går i gjennom gata :)

Tinka på tur

19.03.2016 kl.20:14

Earth hour er fint. Har tenkt å skru av lysene, men så er det talentkonkurranse i klassisk musikk på tv, og jeg er veldig glad i det, så det spørs om jeg ikke må inngå et lite kompromiss. På den annen side kommer det programmet sikkert i reprise. Au, dette ble vanskelig! Tinka er også glad i musikk (hun slapper ordentlig av til klassisk og er heldigvis ikke av typen som "synger med"!), så her er vi to mot ingen.

Linn-Therese

20.03.2016 kl.20:51

Tinka på tur: He he, så lenge du skrudde av lysene har du i alle fall vært med :) Jeg prøvde å skru av alt av strøm, men stekeovnen ble stående på siden pizzaen ikke ble ferdig til det begynte. Det er uansett veldig koselig å slå av lyset og tenne masse stearinlys!:) Hvis Tallik skulle ha hørt på klassisk musikk, hadde han garantert sunget med :D

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

27, Ballangen

Jeg er en jente på 27 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits