Fine dager i nord!

 Denne uken har det virkelig vært fint her oppe i nord! Det har vært sol fra skyfri himmel og man kjenner at man får litt fornemmelse av vår, selv om det enda er mye snø. Det er for øvrig enda lenge til det blir vår her oppe, men bare det å kjenne at sola begynner å varme er veldig deilig. I går begynte det imidertid å regne, så nå er det ikke like idyllisk ute. Det har for øvrig ikke regnet siden i desember så vidt jeg kan huske, så man kan jo ikke klage. Jeg håper bare at at det ikke blir å regne i påkeferien og at vi heller får litt mer snø til da.

De siste par ukene har jeg faktisk begynt å gå til og fra jobb. Ikke hver eneste dag, men likevel 3-4 dager i uken. Hovedgrunnen til dette er av vi for tiden bare har én bil. Vi venter på en helt ny bil som vi har bestilt, men det er enda en stund til den kommer. I mellomtiden trenger nok mannen bilen mer enn jeg gjør, siden han kjører 4 mil inn til Narvik hver dag, mens jeg bare har 3 km til jobb. Jeg har jo gått til jobb noen ganger før etter at jeg begynte å jobbe der i august, men jeg må innrømme at det er så utrolig lettvint å velge bilen fremfor føttene. Nå har jeg imidlertid fått den dytten jeg trengte og det er faktisk overraskende godt og forfriskenede å gå , selv tidlig på morgenen :) Det er for så vidt veldig greit å gå til jobb, for da starter man med en lang nedoverbakke og så er det stort sett flatmark. Det er litt verre å gå hjem igjen når man er sliten etter en arbeidsdag, for da er den bakken virkelig lang. Det er uansett god trening for kondisen, slik at jeg er klar for å gå i fjellet når våren kommer :)

Tallik har vært med å gå til jobb flere ganger og så har han blitt hentet av svigermor. Hun har virkelig stilt opp nå når Varg har vært skadet og mens Varg har vært hjemme alene og slappet av, har Tallik vært hos henne. Varg er for øvrig helt fin igjen nå og har fått av seg kragen, men jeg kan ikke lenger la de stå i samme hundegård. Jeg tar ikke sjansen på at de skal begynne å krangle mens de er alene, så vi blir nødt til å dele hundegården. Det er lettere sagt enn gjort, for vi må kjøre ganske langt for å få tak i hundegårdselementer, men vi håper på å få ordne det snart.

Håper alle sammen har en fin helg! :)

  

 

6 kommentarer

fjellgeitbundingen

12.03.2016 kl.20:16

Og det er bare deilig å gå når det er så fint vær. 3 km er fint :)

Linn-Therese

12.03.2016 kl.22:51

fjellgeitbundingen: Det er helt sant! Fin måte å starte dagen på og man kjenner seg mer opplagt :)

Benny

12.03.2016 kl.21:28

Spennande blogg du har :-)

Linn-Therese

12.03.2016 kl.22:52

Benny: Tusen takk for det! :)

Fjelljerven

13.03.2016 kl.08:40

Fjelljerven: Viktig å gå slik at kondisen er der når det blir vår og turer i fjell, skog og mark :-) :-)

PS. Vi får håpe på godt vær i påsken!!

Linn-Therese

13.03.2016 kl.09:27

Fjelljerven: Ja, da skal jeg være klar, for jeg har lagt så mange planer for nye turer! :) Satser på det!

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

27, Ballangen

Jeg er en jente på 27 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits