Dagens tur :)


 

   En ulykke kommer sjelden alene sies det og det kan jeg jammen skrive under på! Her har det skjedd mange ting i det siste. Ting som både er triste og ting som er frustrerende. Dette har igjen ført til at blogglysten har vært fraværende i det siste, men jeg skal prøve å komme i gang igjen. Det har ikke alle ting man kan eller har lyst til å skrive om på bloggen, for enkelte ting er private og slik er det. Men en av tingene som har gjort meg veldig frustrert de siste dagene, er at hundene har hatt en skikkelig krangel. Faktisk en såpass stor krangel at vi endte med tur til dyrlegen natt til torsdag! Stakkars Varg måtte sy flere sting og ta livet med ro i noen uker fremover. Jeg tenkte imidlertid jeg kunne skrive litt mer om dette en annen dag.

Målet for tiden er i alle fall å trimme Tallik mest mulig, slik at han lar Varg ha fred. Det er enda veldig mye snø, så en fjelltur frister ikke noe særlig når man er mest glad i å gå på føtterne. Dermed ble det i dag en tur rundt om i nærområdet og vi endte opp med å gå til campingplassen her i Ballangen. På tur tilbake igjen ble vi plukket opp av mannen min og turen ble dermed på 8 km. Det er jo egentlig ikke så mye for Tallik, men det hjelper på. Vi har forsåvidt gått ganske lange turer hver dag siden torsdag, men jeg har ikke tatt noe særlig bilder. I dag var det ganske fint ute, så det ble det noen bilder fra turen :)

 

 

 

8 kommentarer

norwegianland

28.02.2016 kl.20:38

Veldig fine bilder du har tatt og veldig fin hund du har

Linn-Therese

29.02.2016 kl.18:09

norwegianland: Tusen takk for det! :)

Tinka på tur

28.02.2016 kl.20:45

Håper ting ordner seg snart - som regel gjør de jo det! Og bikkjer krangler jo iblant, akkurat som folk. Tinka er ikke alltid like god når vi skal passere andre hunder, og særlig tisper. Kan bli høy temperatur...

Linn-Therese

29.02.2016 kl.18:15

Tinka på tur: Satser på det! Er som regel ett veldig positivt menneske, men av og til blir til og med jeg litt motløs. Føles litt bedre nå :) Ja, tisper kan vel gjerne være verre enn hannhunder har jeg hørt. Varg er heller ikke så flink til å passere andre hunder, det blir mye lyd og han skal liksom tøffe seg litt.

fjellgeitbundingen

29.02.2016 kl.13:30

Hei, så trist du ikke har hatt det så bra den siste tiden. I dag er du iallefall her med nydelige bilder, og jeg har nå passet på å få lest slutten av denne turen til Svalbard. Leit du ikke var i form på slutten av oppholdet, men sånn er det nå bare dessverre noen ganger. Det hørtest tross alt ut som dere hadde en super Svalbardferie. Ingen isbjørn på dere, men kanskje neste gang? Håper det går greit hos dyrlegen, og at denne kjeglinga går over mellom hundene. Håper du også får en grei mandag.

Linn-Therese

29.02.2016 kl.18:19

fjellgeitbundingen: Først og fremst, tusen takk for veldig koselig kommentar! Føles litt bedre allerede :) Litt kjedelig å være i dårlig form når man først har ferie, men slikt kan man ikke styre og vi hadde det uansett veldig fint! Håper det ikke blir så lenge til neste tur :) Jeg har SÅ lyst til å se isbjørn - det hadde vært en fantastisk opplevelse. Håper jeg får oppleve det en gang! Ønsker deg og en super mandag og en fin uke videre!

Fjelljerven

01.03.2016 kl.11:43

Fjelljerven: Håper det ordner seg!! Blir vel bedre føre i skog og mark når det blir mildvær og eller vind:-)

Linn-Therese

12.03.2016 kl.19:28

Fjelljerven: Beklager seint svar, men som alltids er det veldig hyggelig med kommentar fra deg! :) Ønsker deg ei god helg og håper du kommer deg på fjellet :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

27, Ballangen

Jeg er en jente på 27 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits