De siste dagene på Svalbard :)

 


 

Legger ved noen bilde fra de siste par dagene på Svalbard. Vi gjorde egentlig ikke så mye den siste tiden, mye på grunn av at jeg var i ganske dårlig form. Typisk at det skal være slik når man har ferie! Vi var i alle fall og shoppet litt mer og selv om vi ikke hadde med oss så mye oppover, hadde vi ikke sjans til å få plass til alt i kofferten når vi skulle reise hjem. Jeg hadde for øvrig en ganske liten koffert med og burde vel ha skjønt at jeg kom til å handle en del :) Vi fikk heldigvis lånt en stor bag hos svigerbror og fikk dermed med oss alt hjem!

Alt i alt hadde vi en veldig fin tur og neste hang har jeg veldig lyst å oppleve Svalbard på sommeren/høsten. I 2007 var jeg oppe i september hvis jeg ikke husker helt feil, men det var en veldig kort tur hvor vi ikke rakk å gjøre så mye. Den gang var jeg egentlig bare på besøk hos min kjære mann, for han jobbet der ett halvår. Én ting er i alle fall sikkert - dette blir ikke den siste turen til Svalbard!

 Midt i bildet er Sarkofagen (512), fjellet som vi var på.
På tur med Siku og Taiga :)


En aldri så liten postkasse :) 

 

 

4 kommentarer

Fjelljerven

19.02.2016 kl.07:09

Fjelljerven: Fine bilder fra Svalbard :-) Synd at du var i dårlig form når du var der oppe, men slik er det bare noen ganger, du får ta turen en annen gang som du sier!

Linn-Therese

29.02.2016 kl.18:09

Fjelljerven: Tusen takk for det! Alt i alt hadde vi uansett en kjempeflottt tur :) Blir nok ikke så lenge til neste gang :)

Emelie Karlsson

22.02.2016 kl.17:38

Tenk så kult hvis man fikk sett en isbjørn på nært hold. Tror jeg hadde blitt livredd, men tenk for en opplevelse.

Og sinnsykt artig postkasse til julenissen, haha

Linn-Therese

29.02.2016 kl.18:10

Emelie Karlsson: Det hadde virkelig vært en opplevelse for livet!! Visstnok på trygg avstand :) He he, ja :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

27, Ballangen

Jeg er en jente på 27 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits