Søndag er alltid turdag! Etter at min kjære mann sto opp i dag, begynte vi etter hvert å planlegge hvor turen i dag skulle gå. Søndag er alltid turdag, slik er det bare. Selv om vi går på tur i ukedagene også, blir det som regel litt kortere turer nå for tiden og siden det som oftest er mørkt, blir det heller ikke tatt så mye bilder. I helgen hadde vi egentlig tenkt å dra på hytta og vi var nesten klare til å dra, når katten plutselig kom inn skadet på fredagen. Dermed ble planene om hyttehelg skrinlagt, men det betyr jo ikke at man ikke kan utnytte det fine været. Vi hadde også planlagt å grille, så dermed ble det bestemt at på dagens tur skulle det lages bål slik at vi kunne grille. Turen gikk oppover mot Arnesfjellet. Vi valgte å gå der på grunn av at der er det scooterløype slik at man slipper å gå i en halvmeter med snø. I tillegg er det en rolig plass, hvor det ikke bruker å gå så mange.

Vi gikk til 300 moh, før vi bestemte oss for at det var på tide å lage bål. Vi hadde selvfølgelig glemt spade, så det tok litt tid å rydde seg en grillplass i snøen, men det var i alle fall god trening. Vi møtte ett par scootere med hyttefolk mens vi gikk oppover, men ellers var det ikke ett menneske å se. Hundene kunne derfor være uten band mens vi grillet, så de hadde det helt supert. De jobbet blant annet hardt med å tygge i stykker alle greinene de kunne finne. Det var dessverre ikke sol på Arnesfjellet når vi var der, men det var uansett veldig fint ute og himmelen bak oss ble etter hvert veldig flott.

  

2 kommentarer

Emelie Karlsson

14.02.2016 kl.20:08

Det ser helt fantastisk ut. Hundene trives nok på tur også :)))

Linn-Therese

14.02.2016 kl.20:20

Emelie Karlsson: Det var absolutt en kjempefin tur! :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

27, Ballangen

Jeg er en jente på 27 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits