Tidsfordriv..Slik går dagene her i huset. Nemlig å ligge på sofaen å gjøre absolutt ingenting! Det begynte med at min kjære mann ble syk på mandag, noe som er veldig uvanlig. Han er en av de menneskene som er irriterende frisk og som aldri blir syk. I løpet av de 8-9 årene han har vært yrkesaktiv kan jeg sikkert telle antall egenmeldingsdager på en hånd! Så når til og med min alltid friske mann ble syk, var det vel ikke til å unngå at jeg også ble smittet. Etter at jeg kom hjem fra jobb på onsdag datt jeg bare sammen og ble liggende på sofaen i flere timer å hutre og fryse. Det er ingen tvil om at feberen har herjet for enten holder man på å fryse i hjel ellers så er man så varm at svetten renner. Jeg kjenner meg skikkelig ekkel og har store ambisjoner om at jeg skal orke å ta en dusj i dag. Jeg er sikker på at ting blir å føles litt bedre da :)

Jeg hadde egentlig tenkt å dra til byen i dag for å bli ferdig med julegavene til mannen min, men det skjer ikke. Forhåpentligvis får jeg det gjort i morgen eller søndag. Det kjennes ut som om feberen er på tur ned, så da kan det jo bare bli bedre fra nå av. Jeg er uansett veldig glad for at dette skjer nå i stedet for i julen! Jeg har også benyttet tiden til å få litt julestemning ved å se "Jul i Flåklypa" ! Jeg elsker denne filmen og synes den er morsom og utrolig koselig. Det blir nok en fast tradisjon å se den ett par ganger førjul :) Hundene kjeder seg nok også ganske mye stakkars, men de kan i alle fall være glad for at de har muligheten til å være ute i hagen og springe i fra seg. De er ganske flinke til å være ute, men når de kommer inn er de også ganske flinke til å være sofaslitere sammen med oss :)

Én kommentar

Fjelljerven

13.12.2015 kl.15:09

Fjelljerven: Er ikke noe særlig å bli liggenede syk nei :-(

Håper du blir frisk slik at du får deg noen turer i romjula :-)

God bedring!!

PS. Nå er det ikke mange dagene til sola snur :-)

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

27, Ballangen

Jeg er en jente på 27 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits