Fantastisk søndagstur til Efjorden! :)

 

    I helgen har jeg hatt besøk av familien min, så jeg har hatt en veldig fin helg. Vi har blant annet feiret min kjære mor som ble hele 60 år og vi har også fått gått på tur og laget god mat sammen - kaker ble det selvsagt også :) Etter at de dro i dag var det klart for søndagsturen vår og denne gangen gikk turen til nydelige Efjord her i Ballangen. Dette må være en av de vakreste stedene i hele Norge og jeg elsker å gå på tur her. Så lenge været er bra, er det nærmest umulig å ikke klare å ta fine bilder. Denne turen var intet unntak og jeg endte opp med å ta over 50 bilder! :)

Turen gikk opp i gjennom det som kalles "Svabergan". Her går man på glattskurt granitt hele veien opp, noe som er veldig spesielt og fantastisk flott. Det er fin stigning opp til toppen og selv om det er litt bratt i slutten er det absolutt en lett tur å gå, siden underlaget er så enkelt å gå på. Sola tittet etter hvert frem og når vi kom opp slapp vi hundene løs slik at de kunne få springe litt energi av seg. Siden vi ikke møtte noen andre mennesker, fikk de faktisk være løse hele veien ned igjen og, så de var veldig fornøyde med dagens tur!

 
God trekkhjelp oppover! :)

Meget spesielt landskap!

VargTallik

Varden hvor det også er en trimbok.Fantastisk flott i Efjorden!Fikk også testet ut de nye skoene mine, som for øvrig er veldig gode :)En liten pause :)

Hundene herjer med hverandre :)Svabergan badet i solskinn.
 

12 kommentarer

Linn Therese

13.09.2015 kl.20:48

Hei, jeg har lest bloggen din utrolig lenge, men har aldri lagt igjen en kommentar. Så jeg tenkte altså at det var på tide. For det første så elsker jeg måten bloggen din har utviklet seg på. De emnene du skriver om å generelt måten du formulerer deg på liker jeg veldig godt. Jeg syntes du er utrolig vakker, og tenkte at jeg rett å slett bare måtte si det!

Keep up the good work!

Linn-Therese

13.09.2015 kl.21:00

Linn Therese: Tusen takk for veldig hyggelig kommentar! Veldig koselig å få så fine tilbakemeldinger! :D Og så har du jo ett så fint navn og ;) Ønsker deg en fin kveld videre!

Tinka på tur

13.09.2015 kl.22:04

Vakkert sted! Og flotte bilder!

Elin Slåen

13.09.2015 kl.22:27

For et utrolig flott sted! Og med alle de flotte bildene så var jeg jo på tur der jeg også nå :D

Varg og Tallik er de fineste jeg veit (etter mine egen så klart- selv om jeg egentlig ikke har noen egne lenger nå)- de er så vakre <3

lissreiseblogg

14.09.2015 kl.00:10

utrolig vakker natur. fikk faktisk lyst å ta den turen selv. :)

Fjelljerven

14.09.2015 kl.08:27

Fjelljerven: Virkelig flott i Efjorden, for en natur! Det var noen fine glattskurte berg dere gikk på.

For noen fine bilder du har tatt fra turen :-) Det måtte være en meget fin tur i det høstværet som vi har, det er sikkelig turvær nå for tiden :-)

MammaBoka

14.09.2015 kl.22:57

Nydelig sted! Du virker virkelig flink!

Linn-Therese

15.09.2015 kl.19:21

Tinka på tur: Ja, det er virkelig vakkert! Tusen takk! :)

Linn-Therese

15.09.2015 kl.19:23

Elin Slåen: Ja, det er veldig spesielt og veldig vakkert! He he, så flott da! :) Tusen takk for det, synes selvfølgelig også de er nydelige ;)

Linn-Therese

15.09.2015 kl.19:24

lissreiseblogg: Det er helt fantastisk å gå oppover der og Efjord er en veldig vakker plass! Kan absolutt anbefales hvis du noen gang er på disse trakter! :)

Linn-Therese

15.09.2015 kl.19:25

Fjelljerven: Ja, det er helt fantastisk vakkert - fjellene og naturen generelt i Efjord er veldig spesiell. Tusen takk for det! Det er absolutt nydelig turvær for tiden - har jo vært en helt utrolig fin høst!

Linn-Therese

15.09.2015 kl.19:25

MammaBoka: Tusen takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

26, Ballangen

Jeg er en jente på 26 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits