Kveldstur 21.08 :)

I går var formen såpass bra at det ble en kveldstur med hundene. Vi kjørte først kickbike opp til Børsvannet, før vi da gikk videre inn langs Børsvannet til det som kalles Sundan. Dette er faktisk første gangen jeg har begge hundene foran kickbicken helt alene, for ellers har mannen min brukt å være med. Det er imidlertid ikke så enkelt for han å være med på kveldstid siden han jobber på natten og burde legge seg tidlig. Så da må man jo bare øve på å gjøre det alene hvis man skal få brukt sykkelen mens det er kjøligere ute. Det gikk uansett veldig bra og vi tok det rolig i begynnelsen fordi det var enda ganske varmt. Vi møtte heldigvis bare ett par biler og ingen mennesker, så da var det heller ingen forstyrrelser å forsere. Varg kan være en utfordring hvis vi passerer andre hannhunder, fordi da skal han ofte "tøffe seg". Jeg har heldigvis ikke hatt dette problemet med Tallik og jeg håper jeg slipper det. Varg ble imidlertid bitt av en annen hund når han enda var ganske liten og siden da har han vært skeptisk til store hannhunder.

Det ble en fin gåtur inn til Sundan i kveldssol og på tur tilbake kunne jeg se sola gå ned bak Linken på Håfjellet. Kjempefin tur og det var virkelig godt å få røre litt på seg etter noen rolige dager med lite aktivitet. Turen ble på 11 km og det fine er at det blir litt variert trening for hundene, med både trekking av kickbike og gåing. Mannen min skal jobbe hele helgen, så jeg får se hva jeg finner på. Jeg er veldig motivert for en fjelltur, men de må i så fall bli senere i kveld, for i dag er det nok en varm dag med sol fra skyfri himmel.8 kommentarer

Tinka på tur

22.08.2015 kl.19:34

Så ut som en herlig tur! Vi har feiret at båndtvangen er over i dag, og det var stor lykke i skogen!

Linn-Therese

22.08.2015 kl.20:29

Tinka på tur: Høres herlig ut! Jeg har ikke en gang tenkt på at båndtvangen er over - det er jo absolutt verdt å feire! :)

lissreiseblogg

23.08.2015 kl.04:18

Fine bilder. Traff på en som som trente med kickbike. Så veldig artig ut. Desverre er ikke talita rette hunden for det, men håpet er at hun kan trekke meg litt på ski til vinteren ☺

Fjelljerven

23.08.2015 kl.09:52

Fjelljerven: Kjempefine bilder, fint langs det vannet. Håper du kommer deg på fjelltur i helga :-)

Linn-Therese

23.08.2015 kl.22:23

Fjelljerven: Tusen takk! :) Jeg kom meg faktisk på fjellet i dag og det var helt fantastisk :) Innlegget kommer i morgen, for blogg.no vil vist ikke laste opp bildene mine.

Linn-Therese

23.08.2015 kl.22:27

lissreiseblogg: Det er faktisk veldig artig! Litt skummelt i begynnelsen til man har lært seg teknikken og ikke minst til hundene lærer seg å ikke bråstoppe, selv om det enda skjer :) Man må jo være veldig oppmerksom i alle fall! Snørekjøring er jo og veldig morsomt da :)

lissreiseblogg

24.08.2015 kl.05:56

Ja synes det er kjempe morsomt. Så målet mitt er å få talita i form og trent opp til å snørekjøre litt ☺ er bare litt usikker på hvordan jeg skal gå frem. Noen sier at jeg skal starte med å la henne trekke noe lett som en pinne og så øke gradvis opp. Men vet ikke helt enda, finner det nok ut ☺

Linn-Therese

24.08.2015 kl.19:32

lissreiseblogg: Jeg startet rett opp med å la hunden trekke meg. Jeg passet bare på at det ikke ble for langt og hjalp mye til ved å stake. Men så er jo mine hunder skapt til å trekke og har det liksom i seg. De trengte egentlig ikke å lære det, så det var fort gjort :) Det viktigste er jo uansett at hunden synes det er gøy og ikke blir lei eller utslitt!

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

26, Ballangen

Jeg er en jente på 26 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits