Nok en nydelig dag i nord! :)Jeg synes egentlig ikke at sommeren har vært så ille, selv om mange klager på at det har vært en dårlig sommer. Men så er jeg heller ikke av typen som trenger x antall kjempevarme solskinnsdager for å ha det bra. Man kan uansett ikke sammenligne med sommeren i fjor, for det var tross alt en rekordvarm sommer og det blir nok lenge til neste gang. Nå ser det imidlertid ut som om vi skal få en veldig fin sensommer. Det har vært noen veldig fine dager i det siste og det er vist meningen at det skal være slik resten av uken. Jeg synes selvfølgelig det er kjempefint, men det er samtidig litt synd for hundene for det er så varmt at man ikke kan gjøre noen ting sammen med dem. Men jeg klager ikke, for jeg vet at det blir tidsnok vinter og kaldt :)

Den store begivenheten i helgen var at Helllbillies hadde konsert i lille Ballangen, noe som ikke akkurat er hverdagskost. Det var i tillegg gratiskonsert, så det virket som om hele Ballangen var på konsert på fredagskvelden. Det var i alle fall veldig morsomt å få med seg og etterpå ble det en liten tur ut. Jeg er svært sjeldent ute og jeg er heller ikke den noen drikker alkohol så ofte, men av og til er det koselig når man er i godt selskap. Det ble uansett ganske tidlig kveld på meg, for jeg hadde ganske vondt i hodet. Ellers har det jo vært veldig mye snakk om Arctic race i helgen, siden de syklet i gjennom Ballangen. Jeg har null interesse for sykling og sport generelt, men det er jo veldig flott at Ballangen viste seg fra sin beste side, for det er virkelig nydelig her! I dag var det nok en rolig dag på jobb, så jeg var så heldig at jeg kunne dra hjem ett par timer før :) Så nå blir det avslapping i sola mens jeg venter på at min bedre halvdel skal komme hjem.


Nydelig allerede 06.00 på morgenen :)
 

 

3 kommentarer

laylow x 👀

17.08.2015 kl.12:59

Kos deg resten av dagen ♡

Linn-Therese

17.08.2015 kl.13:40

laylow x: Tusen takk! :) ønsker deg en fin dag! :)

Fjelljerven

18.08.2015 kl.09:50

Fjellreven: Ja det er flott med godvær, er enig med deg om været i sommer, har jo ikke vært sååå dårlig som noen vil ha det til. Har i hvertfall vært fint turvær :-)

Kos deg i Ballangen i godværet!

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

26, Ballangen

Jeg er en jente på 26 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits