Hverdagsturene.

Dette innlegget skulle egentlig legges ut i går, men av en eller annen grunn fikk jeg ikke til å laste opp bildene. Det ser i alle fall ut som om alt er i orden nå :) Jeg prøver som regel å få gått tur med hundene hver dag - noen ganger blir det en ganske kort tur, mens andre ganger blir det lengre. Når jeg ikke orker å gå på fjellet med begge 2 blir det som regel en tur rundt i nabolaget. Jeg bor nærmest i skogen og har fantastiske turområder rett utenfor stuedøra, så det er ikke akkurat noe problem å finne plasser å gå. Likevel blir det ganske kjedelig i lengden, så det er alltid morsomt å kjøre for å finne nye steder å gå tur. Men noen ganger er det enkleste å kle på seg og bare gå ut døra. Det er jo disse hverdagsturene det blir flest av, men de er jo ikke akkurat så spennende.

I går gikk jeg en av de vanlige turene med hundene. Vi gikk først en tur ned til Børsvannet, så hundene kunne vasse litt i vannet. Etterpå gikk vi opp til Brattåsen, som er en høyde hvor det også er en trimkasse. Herfra gikk vi den lengste veien hjem igjen, så det ble en fin tur på 7 km. Når man går opp til Brattåsen, går man  forresten forbi restene av et hus og et gammelt falleferdig skur. Jeg synes det er litt trist og vemodig når gamle bygninger står og forfaller, men det er også veldig spennende å tenke på hvilke historier de bærer på. I går møtte vi også på elgen, men dette er jo ett veldig vanlig syn her i Ballangen. Jeg har full respekt for elgene, men de har aldri gjort meg noe, så jeg tar det med knusende ro når jeg møter på dem. Som regel flytter de på seg når de ser oss og hvis ikke tar jeg en liten omvei for å ikke forstyrre dem.

Jeg har forresten begynt i ny jobb og nå har jeg veldig kort vei til jobb (ca. 3 km). Det er veldig deilig å ikke være helt avhengig av bil og i dag har jeg syklet til jobb. Jeg merker at jeg ikke akkurat bruker å sykle så ofte, men det blir vel bedre etter hvert. På tur til jobb er det for det meste bare en lang nedoverbakke, men det er verre når man skal hjem igjen :) I dag har det vært en strålende sommerdag og det er enda veldig varmt ute, så jeg må nok vente enda en stund med å gå tur med hundene. Legger ut noen bilder fra gårdagens tur :)

 


På tur ned til Børsvannet.Restene av et hus.Ett gammelt skur som står og forfaller.Oppe på Brattåsen.Utsikt ned mot Ballangen og flystripa (kun for småfly altså :)Tallik og Varg ser etter elgen :) Jeg måtte få dem til å sitte seg ned og roe seg før jeg kunne gå videre. De er utrolig sterke når det er noe de vil!
4 kommentarer

fjellgeitbundingen

04.08.2015 kl.18:45

Så flott tur :) 7 km. Du bli nå kanongodt trent med turer hver dag :)

Linn-Therese

04.08.2015 kl.23:04

fjellgeitbundingen: Ja, jeg ønsker i alle fall å komme i litt bedre form :)

fjellgeitbundingen

05.08.2015 kl.22:09

Kan hende du ville bli overrasket over formen din :)

Linn-Therese

08.08.2015 kl.22:49

fjellgeitbundingen: Tja, er ikke helt imponert enda, men det kommer seg vel ;)

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

26, Ballangen

Jeg er en jente på 26 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits