Man kan ikke gjøre forskjell :)

   Etter en slapp ettermiddag fant jeg ut at jeg måtte finne på noe med hundene. Først tok jeg Tallik med meg og kjørte ut til jobb, hvor ordnet jeg til en rebusløype til barna i skogen. Jeg hadde egentlig tenkt å gjøre det i morgen tidlig, men det er jammen greit med alt som er gjort! I tillegg er det jo mye morsommere å gjøre det til en tur sammen med Tallik, enn å gå alene i skogen i morgen å henge dem opp. Jeg orket ikke å ta med begge hundene, da det blir ganske mye styr. Jeg har et veldig kjekt band hvor jeg kan ha begge to i samme band, men det ble ødelagt for noen dager siden. For å si det sånn, så går jeg ikke tur med dem i to forskjellige band, det blir bare rot! De surrer seg rundt hverandre og jeg blir smågal! I dag tok jeg bare Tallik i langlina, men det er tross alt mye lettere å ha kontroll på én hund enn to. 

Når vi kom tilbake etter en times tid, hadde jeg selvfølgelig dårlig samvittighet ovenfor Varg som måtte bli igjen hjemme. Så da var det bare å bytte hund og ta Varg med på en liten sparketur :) Jeg tror nok ikke Varg synes det er noe morsomt å måtte være igjen hjemme, men Tallik er virkelig 10 ganger verre! Mannen min kan fortelle at han begynner å  hyle/ule i det vi går ut døra og holder det mer eller mindre gående til vi er tilbake igjen - han synes virkelig synd på seg selv når han ikke får være med!

Jeg synes altså at det er vanskelig å gjøre forskjell på hundene, da får jeg dårlig samvittighet ovenfor den ene eller den andre. Så når den ene får være med på noe, så må liksom den andre få være med på noe etterpå :) 

 


 

6 kommentarer

Madeleine

28.04.2015 kl.21:18

så morro da =) hundene er rare, sånn var hunden vår også, ulte og hylte hele tiden bare vi gikk for å hente posten uten henne :P men de har bare godt av å bli trent til å være litt alene også ;) ha en fin kveld =)

Linn-Therese

28.04.2015 kl.21:20

Madeleine: He he, ja hunder er noe rare, men herlige skapninger :) Og det er ingen vil om at de kan føle sjalusi og synes det er urettferdig når bare den ene får være med! Men det er absolutt fin trening! Ha en fin kveld du og :)

Den Blå Steinbukk

29.04.2015 kl.13:10

Nei, man må ikke gjøre forskjell :-)

Men som det er skrevet over her, så har de nok godt av å bli trent til å være litt alene også :-)

Linn-Therese

29.04.2015 kl.17:22

Den Blå Steinbukk: Ja, absolutt :)

linn hellum

03.05.2015 kl.18:35

Er det broren til Nanuq mon tro? Kjøpt den hos Najanin?

Linn-Therese

03.05.2015 kl.19:57

linn hellum: Ja, han er fra Autumn-breeze kullet! Når jeg tenker meg om har jeg jo sett at Tallik har en bror som heter Nanuq på facebook-siden til Najanin! :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

26, Ballangen

Jeg er en jente på 26 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits