Inspirert av Villmarksjenta :)   Jeg har lenge fulgt med på bloggen til Villmarksjenta og jeg har alltid vært mektig imponert over alt hun klarer. Jeg har latt meg begeistre over alle turene og har syntes at hun er en stor kilde til inspirasjon. Selv om jeg har blitt veldig imponert over alle turene har jeg likevel tenkt at det er ikke noe for meg. Jeg hadde aldri i verden turt å dra på overnattingstur midt i skauen helt alene. Jeg har imidlertid fått et nytt syn på ting i løpet av fjoråret, uten at jeg helt husker når det skjedde. Jeg husker bare at jeg på høsten tenkte at "dette er noe som jeg kan klare" og jeg tror til og med at det er noe jeg ville ha syntes var veldig gøy! Jeg bestemte meg imidlertid for å vente til det blir sommer med å overnatte alene ute. Jeg er tross alt ikke så veldig glad i mørket, så jeg tror det kan være greit å begynne forsiktig på sommeren når det tross alt ikke blir ordentlig mørkt ute her i nord. 

For en stund siden kjøpte jeg også boka til Villmarksjenta og ble vel egentlig bare enda mer inspirert, selv om jeg allerede hadde lest en god del av det som sto der. Selv om jeg er veldig glad i vinteren kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig mye til sommeren, slik at jeg kan gå i gang med alle planene mine. Jeg har selvfølgelig ikke noen planer om å dra ut på noen langtur med det første, men jeg kunne tenkte meg til å prøve å være en helg alene på fjellet. Eller helt alene blir jeg uansett ikke og det er viktig å påpeke. Jeg skal tross alt ha med min kjære Varg og mest sannsynlig blir også Tallik med :) Jeg tror ikke jeg hadde hatt så mye motivasjon for å gjøre dette hvis jeg ikke hadde hatt hund. Mye av grunnen til at jeg går turer i fjellet er fordi det er så fantastisk godt å se hvor bra hundene har det :) 

Jeg har dessuten det meste man trenger for å overnatte ute. Jeg har både telt, sovepose, stormkjøkken og ellers alt man trenger. Jeg og mannen min har jo tross alt vært på noen overnattingsturer før. Nå er det imidlertid slik at mannen min jobber i perioder veldig mye, så selv om han også er glad i friluftsliv og har lyst til å være med, er det ikke alltid han har tid til det. Så jeg ønsker veldig gjerne å komme meg ut på tur uavhengig av om han har tid eller ikke. Jeg trives dessuten godt i mitt eget selskap og sammen med hundene mine, så jeg tror uansett ikke det blir noe problem :) Utfordringen blir at jeg anser meg selv for å være ganske pysete og kan vel finne på å bli redd for alt og ingenting når jeg skal være alene på fjellet. Men det handler tross alt om å overvinne sine egne ubegrunnede redsler og da tror jeg at jeg kommer til å oppleve naturen på en ny måte. Og tenk for en mestringsfølelse når jeg klarer det! :)

2 kommentarer

Fjelljerven

18.01.2015 kl.22:50

Med god planlegging går det helt sikker bra, som du vet er det mye selskap i hundene, så det å gå alene med dem blir bra. Du må bare ta utfordringen !! :-)

Linn-Therese

25.01.2015 kl.16:01

Fjelljerven: Ja, jeg håper det! Jeg har i alle fall fått masse motivasjon :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

26, Ballangen

Jeg er en jente på 26 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits