Sjåfjellet (621 m.o.h.) 18.10 :)

Siden vi skulle være på hytta i helgen passet det veldig bra med en tur til Sjåfjellet. Sjåfjellet ligger rett ovenfor hytta, på den andre siden av Børsvannet. På lørdagen fikk jeg mannen min til å skysse oss over med båten og så begynte jeg og Varg å gå :) Det begynte å regne nesten med en gang vi begynte å gå, men etter hvert som vi kom opp i høyden gikk regnet over til sludd og så snø. Når vi kom enda lengre opp, begynte det imidlertid å klarne opp og vi fikk litt mer utsikt.

Jeg har vært på Sjåfjellet før, men har faktisk aldri vært på varden hvor trimkassen og boka er, så denne gangen bestemte jeg meg for å se om jeg fant den. Jeg hadde ikke sjekket på forhånd hvor denne nøyaktig skulle være, men jeg regnet med at den kom til å bli relativt lett å finne bare jeg kom meg opp i høyden. Når jeg var kommet nesten helt opp begynte jeg å gå høvelig rett frem innover fjellet. Jeg gikk til jeg kunne se ned på andre siden, og da så jeg plutselig varden ett stykke til høyre for meg. Vi hadde en kjempefin tur og det var skikkelig vinterstemning på fjellet. Jeg kjenner at jeg gleder meg til vinteren og snøen kommer for fult :) 

 

Akkurat begynt å gå.Kommet ett lite stykke opp. 

 Sludd :)

Kommet opp i høyden hvor det snør tett. 


Kan se ned på deler av Børsvannet.

Varg er overlykkelig over å ha funnet snø og ligger å ruller seg i den :)

 

Kan straks se ned på den andre siden av fjellet. 

 

Kan skimte varden :)

 

Fremme! :)

 


 

På tur nedover. Sola skinner på Sepmola. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

26, Ballangen

Jeg er en jente på 26 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits