Sommeren 2014

I dag ble det dessverre ingen lengre tur, rett og slett fordi jeg er i dårlig form. Får håpe at det blir en bedre dag i morgen! :) I mellomtiden legger jeg ut noen bilder fra noen av turene jeg/vi har vært på i sommer. Det har jo vært tidenes sommer her i nord - kan faktisk ikke huske at vi noensinne har hatt en så fin sommer! Jeg skal absolutt ikke klage og regner med at det blir lenge til neste gang, så man må bare nyte det mens man kan.

Det ble imidlertid ikke så mange turer som jeg hadde planlagt på grunn av varmen. Når temperaturen så vidt er under 20 grader selv om natten, så er mulighetene til å gå lengre turer med hundene begrenset. Det har likevel blitt noen turer, så her følger noen bilder :)

 

Sjåfjellet i Ballangen


Utsikt ned mot Børsvannet og hytta :)

 

 

"Svaberget" i Efjord.

 

 

 Arnesfjellet

 

Vi har vært flere turer på Arnesfjellet i løpet av sommeren og her er noen av bildene.

 

Rago <3


Midnattssol :)

Her var kl. ca. 23.45 - elsker nordnorske sommernetter <3 


 

Rundtuva/Stokkedalstind.

 

Innom Rundtuva på tur til Stokkedalstind

Varg på Rundtuva.

Deilig å avkjøle seg litt i snøen :)

Midnattssol :)


Varden på Stokkedalstind

Nydelig utsikt :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Therese

Linn-Therese

26, Ballangen

Jeg er en jente på 26 år som elsker naturen og som er lidenskapelig opptatt av hunder. Jeg er den lykkelige eier av 2 nydelige hunder som gir meg mange gleder i hverdagen, ikke minst når vi er ute på tur sammen :) Varg er født august 2013 og er blanding av alaskan malamute og schæfer. Tallik er født oktober 2014 og er en alaskan malamute. Å ha hund er ikke en hobby - det er en livsstil! Jeg flyttet til Ballangen våren 2012 og jeg har forelsket meg fullstendig i den spektakulære naturen som er her :)

Kategorier

Arkiv

hits